Gå ikke glip af det!

10% rabat på alle dine personlige produkter

-10%tancar

Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
menu 2.5
detaljer

Levering på en hjemmeadresse

Kr
bestille
værdi
STANDARD FRAKT
7/12 Dage
UDTRYKKSFRAKT
3/5 dage
Mere end 179 kr GRATIS GRATIS
Mellem 115 kr  og 179 kr GRATIS 59 kr
Mindre end 115 kr 39 kr 98 kr

 

Levering på en hjemmeadresse

Kr
bestille
værdi
STANDARD FRAKT
7/12 Dage
UDTRYKKSFRAKT
3/5 dage
Mere end 179 kr GRATIS GRATIS
Mellem 115 kr  og 179 kr GRATIS 59 kr
Mindre end 115 kr 39 kr 98 kr

 

altDu har tilføjet1Produkter)
Se indkøbskurv

Læerp Stikets at kende


Stikets blev født i 2010 som følge af en idé fra en mor, Stephanie Marko, som ønskede at løse et problem i dagligdagen for familier: Ting, der bliver væk. Her er en praktisk, effektiv og billig løsning til at mærke tøj, bøger, sko, skoleartikler, rygsække og alle andre genstande for at gøre livet lettere for børnefamilier.

Familien kommer først
Stikets: family first

Siden da har Stikets fokuseret på at hjælpe alle typer familier som en gennemgående ide. Ud over konstant fornyelse og forbedring for at sikre den bedste kvalitet af alle produkter arbejder vi for at gøre Stikets til en god virksomhed, der forpligter sig til at søge overensstemmelse og ligestilling på alle niveauer.

 

Globalt mærke
About Stikets, Global Brand

I Stikets mener vi, at værdigrundlag ikke er en modsætning til produktivitet, men at de faktisk hænger sammen. I 2019 har Stikets ramt 1 million bestillinger, leveret til 40 lande verden over. Vi er konstant nyskabende for at give nye produkter den bedste funktionalitet til at imødekomme familiers behov.


Din glæde er vores mål

Hos Stikets gør vi vores bedste for at forstå kundens ønsker og til enhver tid at opfylde disse. Vores samarbejde med dig slutter ikke når du bestiller: Vi er altid tilgængelige for dig når du bruger dine produkter. Din glæde er vores mål, hvilket gør at vores service er på samme niveau både før og efter en bestilling. Vores kunders anmeldelser og anbefalinger støtter os og minder os om altid at sigte højere.

På Stikets er vi mødre og fædre der, ligesom dig, vil det absolut bedste for vores familier. Deltag i Stikets' netværk på dit foretrukne sociale medie og hold dig opdateret om praktiske produkter og sæsonbestemte kampagner. Vi vil elske det, hvis du deler dine ideer og forslag med os. Vi ville elske hvis du vil dele dine ideer og forslag med os. Vi glæder os også til at lære dig at kende!

Kontakt os via:
Contacta por whatsapp
©2021,
The Stikets Company
| Vilkår og betingelser | Cookie-politik
Titol del popup modal
Visite.....