Gå ikke glip af det!

Forbered julen med 10% rabat på alle produkter

-10%tancar
Let's go for it!

You can now place your order with a 12% discount.

tancar
menu 2.5
detaljer

Levering på en hjemmeadresse

Kr
bestille
værdi
STANDARD FRAKT
7/12 Dage
UDTRYKKSFRAKT
3/5 dage
Mere end 179 kr GRATIS GRATIS
Mellem 99 kr  og 179 kr GRATIS 59 kr
Mindre end 99 kr 39 kr 98 kr

 

Levering på en hjemmeadresse

Kr
bestille
værdi
STANDARD FRAKT
7/12 Dage
UDTRYKKSFRAKT
3/5 dage
Mere end 179 kr GRATIS GRATIS
Mellem 99 kr  og 179 kr GRATIS 59 kr
Mindre end 99 kr 39 kr 98 kr

 

JULE IDEER
altDu har tilføjet1Produkter)
Se indkøbskurv

Vilkår og betingelser

Ejer af hjemmesiden.  Domænenavnet www.stikets.dk er registreret af The Stikets Company, SL, med momsnummer ESB65303349 på adressen Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spanien. Kontakttelefonnummeret er +34 931 228 558 og e-mail-adressen er help@stikets.dk. Commercial Registry of Barcelona, Tomo 41931, Folio 81, Hoja B396091, Inscripción 1.


 

Vilkår og betingelser

1.- Med disse brugsbetingelser regulerer The Stikets Company, SL, adgangen til denne hjemmeside og tilgængeligheden af de oplysninger, der findes på den, for sine kunder og andre internetbrugere.

2.- Alene ved brugen af denne hjemmeside, bekræfter brugeren hans/hendes accept af disse brugsbetingelser.

3.- Brugen af denne hjemmeside og de oplysninger, den indeholder, er i princippet gratis, hvilket dog kan ændre sig. I så fald forpligter The Stikets Company, SL sig til at offentliggøre de nye brugsbetingelser på hjemmesiden så hurtigt som muligt.

4.- Brugeren forpligter sig til ikke at anvende hjemmesiden eller dens oplysninger til at udføre aktiviteter, der er ulovlige, umoralske eller i strid med den offentlige orden, og Brugeren forpligter sig videre til generelt at anvende indholdet i overensstemmelse med disse brugsbetingelser. Ansvaret for begge disse elementer - adgang og information - påhviler alene den involverede person, og The Stikets Company, SL, kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle skader, der måtte opstå som følge af denne adgang eller for anvendelse af oplysninger, der er uden for virksomhedens kontrol.

5.- The Stikets Company, SL, kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejl i forbindelse med adgang til hjemmesiden eller dens indhold, og virksomheden har gjort alt for at sikre, at sådanne fejl ikke opstår.

The Stikets Company, SL forbeholder sig retten til midlertidigt at suspendere adgangen til sine websider uden forudgående varsel, hvis den skal udføre handlinger relateret til oprethold, reparation, opdatering eller forbedring af hjemmesiden.

6.- Alt indhold på hjemmesiden (herunder, men ikke begrænset til, databaser, billeder, tegninger, grafik, tekstfiler, lyd, video og software) tilhører The Stikets Company, SL, og er beskyttet af nationale og internationale love angående intellektuel og industriel ejendomsret.

Varemærker, symboler, særpræg og logoer af The Stikets Company, SL, der findes på hjemmesiden tilhører The Stikets Company, SL. De samme betingelser gælder for domænenavnet www.stikets.dk.

Ingen af de tekster, tegninger, eller grafik-, video- eller lydsupplementer, der tilhører The Stikets Company, SL, må efterfølgende ændres, kopieres, gengives, tilpasses eller oversættes af brugeren eller tredjepart uden udtrykkelig tilladelse fra The Stikets Company, SL, medmindre andet udtrykkeligt er angivet.

Uautoriseret brug af oplysningerne på denne hjemmeside samt krænkelse af intellektuelle eller industrielle ejendomsrettigheder vil medføre, at der træffes retslige skridt.

7.- Etableringen af enhver form for hyperlink fra en anden hjemmeside til en af siderne på hjemmesiden tilhørende The Stikets Company, SL, er underlagt følgende betingelser:

 • Den delvise eller fuldstændige gengivelse af nogen eller alle de tjenester, der findes på The Stikets Company, SL, er ikke tilladt.
 • Der må ikke oprettes dybe links til hjemmesiden tilhørende The Stikets Company, SL, eller dets tjenester, og der må heller ikke skabes en browser eller en grænseflade omkring indholdet af webstedet.
 • Der må ikke medtages falske, upræcise eller forkerte oplysninger vedrørende siderne på hjemmesiden tilhørende The Stikets Company, SL, og dets tjenester. Vigtigst er det, at et link ikke må indeholde noget varemærke, handelsnavn, etableringsemblem, betegnelse, logo, slogan eller andet særpræg, der tilhører The Stikets Company, SL, udover de tegn, der tilsammen udgør linket til hjemmesiden.
 • The Stikets Company, SL, kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for indhold eller tjenester, der stilles til rådighed for offentligheden på den hjemmeside, der indeholder hyperlinket eller for nogen informationer eller udsagn, der fremgår af pågældende hjemmeside.
 • Ethvert hyperlink til hjemmesiden tilhørende The Stikets Company, SL skal vises på den pågældende hjemmesides forside.

8.- Oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger og databeskyttelse

Følgende politik til beskyttelse af personlige oplysninger skal informere dig om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne og kravene i den europæiske databeskyttelsesforordning (GDPR).

 • A. Ret til information

  Denne databeskyttelsespolitik regulerer adgangen til og brugen af tjenesten på hjemmesiden www.stikets.dk samt resten af Stikets hjemmesider, som The Stikets Company, SL, stiller til rådighed for internetbrugere, der er interesserede i deres tjenester og indhold i I overensstemmelse med den europæiske generelle databeskyttelsesforordning informerer The Stikets Company, SL, ejer af hjemmesiden, brugeren af dette websted om eksistensen af en automatiseret fil med personlige data oprettet af The Stikets Company, SL og under brugerens ansvar.

 • B. Formål

  Dataene fra registrerede brugere via de formularer, der er aktiveret til dette formål på hjemmesiden, indsamles af The Stikets Company, SL, for at lette udbuddet af tjenester, som The Stikets Company, SL, leverer gennem webstedet. Web. I tilfælde af data, der er opnået gennem co-branding-kampagner eller prøveprodukter, kan arkiverne deles med samarbejdspartneren for kampagnen.

  De indsamlede personoplysninger behandles af The Stikets Company, S.L. i henhold til følgende formål:

  • Administrer dine kontaktforespørgsler med The Stikets Company, S.L. gennem de kanaler, der er tilvejebragt på hjemmesiden for The Stikets Company, S.L.
  • Behandle køb foretaget inden for rammerne af hjemmesiden, herunder forvaltningen af betaling og remission af ordren.
  • Administrer abonnementet på nyhedsbrevet, lavet via den kanal, der findes på hjemmesiden for The Stikets Company, S.L.
  • Gennemfør datarapporter om brugen af hjemmesiden og kontroller brugerens præferencer og adfærd.
  • Administrer afsendelsen af tilfredshedsundersøgelser baseret på køb af produktet eller tjenesten hos The Stikets Company, S.L. for at forbedre dag for dag oplevelsen hos vores kunder.
  • Analyser dine data for at oprette brugerprofiler, der gør det muligt at definere de produkter, der kan være af interesse.

  Dataene vil blive opbevaret i den tid, det er nødvendigt for at realisere de formål, de blev indsamlet for, medmindre brugeren anmoder om tilbagetrækning til The Stikets Company, S.L., imod eller tilbagekaldelse af hans samtykke.

 • C. Obligatorisk eller valgfri karakter af oplysningerne fra brugeren og dataens nøjagtighed

  De obligatoriske felter, som normalt er markeret med en asterisk (*) i registreringsformularen, der skal udfyldes af brugeren, er strengt nødvendige for at kunne følge din anmodning, idet de frivilligt indgår data i de resterende felter. Brugeren garanterer, at de personlige data, der leveres til The Stikets Company, S.L. De er sande og er ansvarlige for at kommunikere med det samme enhver ændring af dem.

 • D.Samtykke fra brugeren

  Afsendelse af personlige data ved brug af elektroniske former for The Stikets Company, S.L. eller e-mails indebærer, at afsenderens udtrykkelige samtykke til den automatiske behandling af de data, der er inkluderet i de tjenester og produkter, der er relateret til formålene med Stikets Company, SL's hjemmesider samt til afsendelse af kommunikation elektronisk måde med informationsrelaterede til The Stikets Company, SL, og dets initiativer.

 • E. Hvilke brugerdata vil The Stikets Company SL beskæftige sig med?

  Stikets Company, S.L. vil beskæftige sig med følgende kategorier af data:

  • Identifikationsdata: navn, efternavne, nationalt identitetsdokument eller udlændinges og identitetsnummer.
  • Kontaktoplysninger: adresse, fastnet, mobiltelefon, e-mail-adresse.
  • Personlige egenskaber: fødselsdato, alder, køn, nationalitet.
  • Bankoplysninger: Kontonummer, ejer, SEPA mandat.
  • Øvrige data: Oplysninger fra de interesserede parter i de åbne felter af de formularer, der findes på hjemmesiden.
  • Navigationsdata.

  I tilfælde af at brugeren leverer data fra tredjeparter, erklærer han / hun at have deres samtykke og forpligter sig til at overføre oplysningerne i privatlivspolitikken til den interesserede part, ejeren af disse data, undtagelse af The Stikets Company, S.L. af ethvert ansvar i denne henseende. Imidlertid er The Stikets Company, S.L. kan foretage de nødvendige verifikationer for at bekræfte denne kendsgerning ved at vedtage de pålidelighedsforanstaltninger, der svarer til, i overensstemmelse med databeskyttelsesbestemmelserne.

  Et af formålene for hvilke The Stikets Company, S.L. behandler de personlige oplysninger, som brugerne giver, at sende dem elektronisk kommunikation med oplysninger om varer, tjenester, kampagner, tilbud, begivenheder eller relevante nyheder for brugerne. Når enhver form for meddelelse af denne type er lavet, vil den blive behandlet udelukkende og udelukkende til de brugere, der ikke tidligere har givet udtryk for deres afslag på at modtage dem.

  For at udføre det tidligere arbejde, The Stikets Company, S.L. Du kan analysere de data, der er opnået af enhederne og hjemmesiderne til The Stikets Company, S.L. gruppe for at oprette brugerprofiler, der giver dig mulighed for at definere mere detaljerede produkter, der kan være af interesse for dig.

  Hvis brugeren ønsker at stoppe med at modtage kommerciel eller reklamekommunikation fra The Stikets Company, SL, kan han anmode om annullering af tjenesten ved at klikke på linket aktiveret til sådanne formål i form af sådan kommerciel kommunikation eller ved at sende en email til Følgende email adresse: help@stikets.dk.

 • F. Hvad er legitimiteten i behandlingen af dine data?

  Behandling af data til erhvervelse af produkter via hjemmesiden er nødvendig for at overholde kontraktforholdet mellem brugeren og The Stikets Company, S.L.

  Behandlingen af dine data til markedsføringsformål vedrørende varer og tjenesteydelser fra The Stikets Company, S.L. og analoge tjenester til sine kunder vil blive baseret på den legitime interesse, som er anerkendt af forskrifterne, når brugeren har købt varer og / eller tjenester fra The Stikets Company, SL. Hvis der ikke foreligger et sådant kontraktforhold, vil databehandlingen være baseret på brugerens samtykke indsamles i gældende regler.

  Behandlingen af ovennævnte formål vil altid ske med forudgående samtykke fra brugeren eller baseret på ovennævnte legitime interesse, og det vil være nødvendigt at overvære din anmodning. Også, hvis du trækker dit samtykke til nogen af behandlingerne, vil dette ikke påvirke lovligheden af de tidligere behandlede behandlinger.

  For at tilbagekalde sådant samtykke kan brugeren kontakte The Stikets Company, S.L. gennem følgende kanaler: ved brev rettet til The Stikets Company, S.L. til adressen Passeig Jacint Verdaguer 132, planta 2 entrada, Carrer de Santa Joaquima de Vedruna, 24, 08700 Igualada (Barcelona) Spanien eller ved at klikke på den automatiske downloadlink tilgængelig i hver kommerciel kommunikation sendt af The Stikets Company, S.L. eller via email til help@stikets.dk

 • G. Med hvilke modtagere vil brugerens data blive delt?

  Brugerens data kan meddeles til:

  • Selskaber og hjemmesider for The Stikets Company, S.L., udelukkende til interne administrative formål og / eller til ovennævnte formål.
  • Selskaber og hjemmesider for The Stikets Company, S.L. til afsendelse af kommerciel kommunikation om de produkter og tjenester, der tilbydes af de virksomheder, der udgør det, forudsat at brugeren har givet sit samtykke til det.
  • Offentlige administrationer og kompetente nationale og / eller europæiske myndigheder i de tilfælde, der er fastsat i loven.

  Derudover kan dataene være tilgængelige af virksomheden The Stikets Company, S.L. og af leverandører af The Stikets Company, S.L. og samarbejdsvillige selskaber af cobranding, idet adgangen er den nødvendige for tilstrækkelig opfyldelse af de juridiske forpligtelser og / eller de tidligere angivne formål. Disse udbydere behandler ikke dine data til eget formål, som ikke tidligere er blevet rapporteret af The Stikets Company, S.L.

  De modtagere, der er angivet i dette afsnit, kan være placeret inden for eller uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, i det sidstnævnte tilfælde behørigt legitimerede internationale dataoverførsler.

 • H. Brugeransvar

  Brugeren:

  • Garanterer at den er over 18 (18) år, og at dataene til The Stikets Company, S.L. De er sande, præcise, komplette og up-to-date. Til dette formål er brugeren ansvarlig for sandheden af alle de meddelte data og vil holde informationen rettidigt, således at den reagerer på deres virkelige situation.
  • Garantier, som du har informeret tredjepart om dem, der leverer dine data, hvis nogen af aspekterne i dette dokument. Det garanterer også, at du har fået din tilladelse til at levere dine data til The Stikets Company, S.L. til de angivne formål.
  • Vil være ansvarlig for falske eller unøjagtige oplysninger, der gives via hjemmesiden og for direkte eller indirekte skader, at dette kan forårsage The Stikets Company, S.L. eller til tredjeparter.
  • Ved at acceptere forhåndsvisning bekræfter brugeren, at han har tilladelse til at gengive billederne og gør det på egen risiko. Det er ikke tilladt at gengive ophavsretligt beskyttede billeder af tredjepart.
 • I. Nyhedsbrev og elektronisk kommunikation

  Stikets Company, SL, kan stilles til rådighed for brugere, der tidligere har godkendt det via abonnementsformularen, der er aktiveret til dette formål, tjenesten til at sende et nyhedsbrev, der indeholder de mest relevante nyheder, nyheder og informationer på hjemmesiden. Brugeren kan også afmelde eller ændre abonnementsdataene til ovennævnte bulletin via den interaktive formular, der er inkluderet på hjemmesiden. Ligeledes oplyser The Stikets Company, S.L., at den vil sende kommerciel kommunikation elektronisk med information om andre produkter, tjenester og arrangementer, der kan være af interesse for brugerne af hjemmesiden, når de udtrykkeligt anmoder om det. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes af brugeren.

 • J. Brug af "Customer Care" chat funktionen

  En af mulighederne, som vi tilbyder dig, er Customer Care chat, så vores service er endnu mere behagelig for dig. Gennem denne chat har du mulighed for at høre før du køber på vores hjemmeside. Hele chatprocessen udføres på en helt anonym måde, uden at dit navn eller andre personlige oplysninger vises. For løbende at forbedre kvaliteten af vores kundeservice i chatten registrerer vi denne historie til analyse og forbedring på en helt anonym måde. Disse poster slettes, når de er evalueret.

 • K. Sikkerhed

  Stikets Company, SL, opretholder sikkerhedsniveauet for beskyttelse af personoplysninger i henhold til kongeligt dekret 994/1999 af 11. juni vedrørende sikkerhedsforanstaltninger for automatiserede filer, der indeholder personoplysninger, og har oprettet alle de tekniske midler til din rådighed for at undgå tab, misbrug, ændring, uautoriseret adgang og tyveri af de data, som brugeren har leveret via hjemmesiden, med forbehold af at informere dig om, at sikkerhedsforanstaltninger på internettet ikke er uigennemtrængelige. Stikets Company, SL, forpligter sig til at overholde tavshedspligten og fortroligheden med hensyn til personoplysningerne i den automatiserede fil i overensstemmelse med gældende lovgivning samt at give dem en sikker behandling i internationale overførsler og dataoverførsler, der , hvor det er relevant, kan forekomme.

 • L. Cookies og IP'er

  Cookiesne tillader The Stikets Company, SL, at indsamle data til statistiske formål som: dato for det første besøg, antal besøgte gange, dato for det sidste besøg, URL og domæne, hvorfra den kommer, explorer anvendt og opløsning af skærmen . For mere information om cookies og hvordan man kan kende, blokere eller slette cookies fra din browser, klik her.

 • M. Spamming

  Stikets Company, S.L., bruger ikke "spamming" teknikker og vil kun behandle de data, som brugeren sender via de elektroniske formularer, der er aktiveret på denne hjemmeside eller e-mails. Behandling af personoplysninger samt afsendelse af kommerciel kommunikation, der foretages elektronisk, er i overensstemmelse med den europæiske generelle databeskyttelsesforordning.

 • N. Ret til at modsætte sig, rette og opdatere data

  Brugeren kan sende et brev til The Stikets Company, SL, til adressen angivet i overskriften til denne politik eller ved hjælp af en mail til adressen help@stikets.dk ved at vedlægge en kopi af deres identitetspapir til enhver tid og gratis til:

  • Tilbagekalde godkendte tilladelser.
  • Få bekræftelse om, hvorvidt i The Stikets Company, S.L. Personlige data vedrørende brugeren eller ej behandles.
  • Få adgang til dine personlige data.
  • Rectify unøjagtige eller ufuldstændige data.
  • Anmod om sletning af dine data, når dataene blandt andet ikke længere er nødvendige for de formål, der blev indsamlet.
  • Hent fra The Stikets Company, S.L. begrænsningen af databehandling, når nogen af betingelserne i databeskyttelsesbestemmelserne er opfyldt.
  • Få menneskelig indgriben, for at udtrykke dit synspunkt og at udfordre de automatiske beslutninger, der er vedtaget af The Stikets Company, S.L.
  • Anmod om overførsel af dine data.
  • Kontakt Stikets Company, S.L. via følgende adresse: help@stikets.dk
  • Indsend et krav om beskyttelse af dine personoplysninger, når den interesserede part betragter The Stikets Company, S.L. har krænket de rettigheder, der er anerkendt af gældende regler om databeskyttelse.

  Brugeren har ret til at få adgang til disse oplysninger, for at rette op på oplysningerne, hvis oplysningerne er fejlagtige og at afmelde sig fra The Stikets Company, S.L. Disse rettigheder kan gøres effektive gennem konfigurationen af selve websiden. I tilfælde af problemer med den effektive realisering online såvel som for enhver form for tvivl eller kontrovers vedrørende vores personoplysninger politik, kan du kontakte os via: help@stikets.dk.

  Seneste opdatering: 23. maj 2018.

9.- Fortrydelsespolitik. Stikets tillader produktreturnering op til 14 kalenderdage fra den dato, ordren blev modtaget uden forklaring. For at starte returneringsprocessen kan kunden sende en e-mail til vores kundeserviceteam på help@stikets.com om hensigten med at returnere produktet. Udfyld venligst Fortrydelsesformularen, udskriv den og send udskriften sammen med det/de produkter, der skal returneres. Efter at have modtaget og bekræftet det/de returnerede produkt(er), vil Stikets behandle refusionen inden for 10 hverdage. Beløbet vil blive krediteret tilbage via den samme betalingsmetode, som blev brugt i den oprindelige transaktion. Stikets er ikke ansvarlig for udgifterne til returforsendelsen.

10.- Vilkårene for brug af denne hjemmeside er ikke statiske. The Stikets Company, SL, forbeholder sig retten til ensidigt at ændre vilkårene for adgang til webstedet samt indholdet af webstedet og betingelserne for brug af dets gratis værtsservice for artikler, som er indeholdt i dette dokument.

11.- Disse vilkår for anvendelse og udbud af tjenester på dette websted er underlagt spansk lov. Parterne skal i tilfælde af tvister afstå fra enhver anden jurisdiktion, herunder domstolene i brugerens hjemsted. Derudover er The Stikets Company, SL, et virksomhedsmedlem i Confianza Online og i overensstemmelse med denne organisations etiske kodeks.

12.- Stikets forbeholder sig ret til at annullere enhver bekræftet ordre eller nægte at acceptere en ordre på en af følgende årsager:

 • Produktet er ikke tilgængeligt eller er ikke på lager.
 • Oplysningerne om ordren er ikke korrekte eller verificerbare.
 • Ordren indeholder materiale, der er ophavsretligt beskyttet, tilhører en tredjepart, indeholder følsomt indhold, er af politisk art eller er beregnet til voksen offentlighed.
 • Der opstod en teknisk fejl eller prisfejl på nettet, da ordren blev placeret.
 • Det var ikke muligt at levere ordren til den givne adresse.
I tilfælde af at en ordre annulleres af Stikets, vil klienten blive informeret via e-mail eller telefon, og klienten får godtgjort beløbet for ordren.

13. Stikets giver to års garanti fra købsdatoen af ​​etiketterne. Dette er produkter, der reagerer på varme og tidens gang, så krav vil ikke blive accepteret efter dette tidsrum. Det anbefales at opbevare etiketterne på et tørt sted ved stuetemperatur for god bevaring. Alle de materialer, der bruges til at fremstille etiketterne, er af højeste kvalitet.

Garantiproceduren kan startes, hvis defekten IKKE er forårsaget af:

 • Uheld eller uagtsomhed
 • Forkert brug eller utilstrækkelig vedligeholdelse
 • Ændringer foretaget uden tilladelse fra Stikets
 • Normal forringelse eller naturlig slitage

Hvis der derimod opdages en fejl eller defekt i produktions- eller forsendelsesprocessen, vil produktet blive erstattet eller betalt inden for garantiperioden. I dette tilfælde kan du kontakte help@stikets.dk ved at give følgende oplysninger:

 • Navn, som ordren blev behandlet med
 • Ordrenummer
 • Detaljeret beskrivelse
 • Fotos, der viser defekten

Copyright

The Stikets Company, SL, ejer alle immaterielle rettigheder til design, kildekode og indhold på hjemmesiden www.stikets.dk.

Selskabet The Stikets Company, SL, ejer den industrielle ejendomsret til sine produkter og tjenester, særligt hvad angår registrerede varemærker.

Kan vi hjælpe dig?
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....